Alla inlägg den 21 februari 2009

Av Cammo - 21 februari 2009 10:13

Jippie vad glad man blir när man vaknar 8:17 en lördag när man får sova ut...

Jag klev upp, gick ut å hämtade tidningen i kylan, läste den, kastade in en tvätt i maskin och lade mig tillrätta inför herrarnas masstart i skidskytte.

För svensk del kan jag ju inte precis jubla...men att Björndalen missade medalj tyckte jag var rätt ok ändå, han har ju redan så många mästerskapsmedaljer, varför ska han ha fler? Jag unnade verkligen österrikarna guldet och silvret!

För svensk del ser det mörkt ut inför stafetten imorrn...

Om en timme är det damstafett, ska bli spännande att se vad som kan hända där, men jag tror nog inte att Sveriges lag håller fullt ut...det är ju liksom bara två åkare som är på topp...

När jag ändå är inne på skidåkning så tänkte jag följa min vän Jessicas framfart i Tjejvasespåret mellan Oxberg och Mora idag. Tyvärr ligger resultattjänsten på internet just nu nere, hoppas verkligen att dom får fart på den snart. Nu när jag är uppe med tuppen å allt!

Nästa år kanske jag ställer upp i Kortvasan igen också, jag börjar bli sugen på skidåkning igen....Oxberg-Mora är ju en lagom distans.

Annat är det med Peter som tänker slå på stort och åka vanliga Vasaloppet nästa år, men om jag känner honom rätt hittar han väl på nån av sina vanliga ursäkter för att slippa, som exempelvis: För lite träning pga snöbrist, ryggont, förkylning mm...

Hehehe, nu du Peter är det upp till bevis!!!

Ovido - Quiz & Flashcards