Alla inlägg den 19 juli 2008

Av Cammo - 19 juli 2008 10:56

Två filmer till har avverkats:


Gräsänklingar: En gammal åttiotalsfilm som är rätt roande... Betyg 3,5 av 5 (Anders val)


The Darjeeling Limited: Filmen sade sig vara äventyr/komedi, jag kan inte påstå att den var varken eller, sämre och segare film får man leta efter. Liten besvikelse eftersom jag brukar gilla Owen Wilsons filmer. Betyg: 0,5 av 5 (med andra ord en dassrulle) Mitt val.


Filmen vi började se häromdagen (Resurrection the champ) var alldeles för seg så vi struntade i att se klart den!

Av Cammo - 19 juli 2008 10:39

Oj vad tiden går fort, dag 8 och 9 har redan gått, skriver på dag 10 nu....enda chansen att kunna låna internet är på förmiddagarna, för då sover grabbsen tungt....hehe...

Imorgon (dag 11) åker vi hemåt igen!


Dag 8

Jag tog buss+spårvagn alldeles själv ner till stan, grabbsen skulle sova, men det skulle inte jag...jag skulle shoppa!

Började min shoppingtur på Top Shop, tänk att jag alltid höjer den där affären till skyarna...men jag går alltid ut därifrån utan en enda kasse....från och med nu ska jag sluta höja TopShop i skyarna. Finns bara massa skit där...och dyra priser.

Fortsatte min tur in i Nordstan, där finns det himla mkt affärer, kunde dock pga tynande kassa inte shoppa järnet...

Vid ett-tiden anlände två av grabbsen till stan, vi begav oss ut för att leta IFK biljetter, vi hittade dock aldrig IFK:s shop, så vi fick köpa biljetterna på ticnet. Nu har vi iallafall biljetter till dagens match(på bortalagsläktaren förstås, spana in oss på tv ikväll)

På kvällen blev det fest som planerat, vi drack lite hemma här först, sen tog vi taxi ner på stan.

Vi trodde det skulle vara drag på stan när det var torsdag i storstaden, men ack vad vi bedrog oss, nästintill heldött+att de flesta krogarna hade stängt...dåligt, vi är ju faktiskt i en storstad, det är mer drag i Gävle en torsdag kan jag säga.


Dag 9

Sovmorgon, Treo och fetmat.....

Framåt sena eftermiddagen fick vi för oss att vi skulle åka och bada någonstans. Pickade in ett bad på gps:en och tog bilen dit. (Askims bad)

När vi kom dit fick vi syn på minigolfbanor som såg roliga ut, dom var vi självklart tvungna att prova! 36 hål gick vi! Efter de 36 hålen skulle vi bada, men då hade självklart A och M ångrat sig, så jag fick bada själv...


Ovido - Quiz & Flashcards