Alla inlägg under april 2009

Av Cammo - 12 april 2009 16:59

Vem hade innan anat att GIF skulle fixa att bryta Bajens segersvit hemma på Söderstadion i premiärmatcher????

Så himla skönt med en vinst, dessutom borta, nu är GIF med!

Kanske man skulle ha tippat GIF som trea i allsvenskan istället för Bajen???

Av Cammo - 12 april 2009 12:03

Igår blev det en riktigt lång och rolig lördag bland nära och kära i Hofors.


Vi åkte halv 11 från Gävle, och styrde oss direkt hem till mamma och pappa. Väl där blev det lite solning, när jag satt där i solstolen fick jag syn på Lina och Tittut gå förbi ute på gatan, så jag ropade och fick ett litet snack med dom också, det var ju så längesen.

Sen kom påskkärringarna Wille och Lucas och då blev det full fart hemma! Hela familjen var samlad och vi glufsade i oss en hel del massa påskmat, men det bästa av allt var efterrätten, färska jordgubbar och grädde!!! Mums!!!


Sen hade Åsa presentutdelning eftersom hon hade varit i New York. Jag fick en fin röd och svartrutig kinasjalsstuk, en Victorias secret duschkräm och en grå top med rosa tryck på. Anders fick en äkta New YorkRangers puck, den officiella matchpucken de använder, hon hade ju nämligen sån tur så att dom fick beskåda Rangers-Montreal matchen....jag är inget avis alls....nääääe...


Vi gassade ute i solen en stund till, sen åkte jag och A till Peter, för att lämna en "liten" vinst. När vi kommer in där möts vi självklart av två överlyckliga ölpimplande blåvita fans i soffan framför tv:n (det var ju United match då) Sen fick vi höra om det där spektakulära fyrverkeriet som de uttryckte sig...Ja, målfyrverkeri alltså....6-0 för Blåvitt mot DIF...

Peter tog fram sin mobil och där fick vi se alla IFK:s mål i repris...och nog var det fina mål alltid, kunde ju inte låta bli att tänka: Tänk om GIF kunde pytsa in ungefär hälften av de där 6 målen mot Bajen idag...


Efter Peterturen var det dags för att åka och hälsa på Caisa och Anders. Dom befann sig hos Caisas mor och far på Borgvägen (ja jag och Caisa är ju släkt och barndomskompisar, så det var ju inga konstigheter med att vi våldgästade dom hemma där)


Jag ahde ju beräknat att jag alla ggr skulle vara hemma till Robinson med god marginal, men se ni det var vi på långa vägar inte, kl 22:10 öppnade vi dörren här hemma i Lillhagen, då var vi rejält trött efter en hektisk dag!

Av Cammo - 10 april 2009 21:54

Namnet på denna dag stämmer verkligen, den har verkligen varit lååång och tråkig till max, inget har hänt, bara såsat runt här hemma...

Det enda vettiga vi har fått gjort är väl att vi har grillat och ätit på altanen.

Jag har upptäckt idag att våra två usla dammsugare totalt har gett upp. Den ena spottade ur sig allt jag hade dammsugit upp efter stor möda, på köksgolvet. Den andra låter som om att motorn har tappat effekten totalt, den suger så segt..Så går det när man köper dammsugare i prisklassen 300-600 kr...

Nu blir det till att köpa en ordentlig dammsugare, en Electrolux Ergospace har jag bestämt mig för, den har 13 meter lång sladd, gud så skönt att slippa byta uttag så ofta. Helst skulle jag vilja slippa sladdar helt och hållet.

Nu gäller det bara att hitta en affär som säljer den, varken Siba, Onoff eller Elgiganten har den på lager...

Imorgon far vi till Hofors för påskmiddag, hoppas dagen blir en aning roligare än denna...

Av Cammo - 9 april 2009 22:07

Idag for vi ut till Gävletravet i hopp om att vinna storkovan till vår skrala kassa...

Det började bra, redan i V65 lopp 1 fick jag in vinnaren Simb Frizz och vann 307 spänn på satsade 40.

Efter det fick jag väl in några småvinster, men spelade bort mer, så allt som allt gick jag ca 200 kr minus, men kul hade vi iallafall och det är ju faktiskt huvudsaken!

En ny chans att vinna/förlora kommer imorgon då vi ska hem till Herr Strömming för att spela poker.

Av Cammo - 8 april 2009 17:53

En svensk film som handlar om ett bögar vars högsta önskan är att adoptera ett barn. Medgivandet från soc är färdigt, men tyvärr visar det sig att inget utlänndskt land vill adoptera barn till homosexuella.

Paret erbjuder sig att gärna ta ett barn från Sverige eller dylikt land. Soc ger dem inte stort hopp, men så en dag dyker det ner ett brev i lådan att de kan få adoptera Patrik 1,5 år...

Hem till dem kommer Patrik 15 år och ett fel måste ha uppstått....


Denna film var en härlig film som jag ger 3,5 av 5



Av Cammo - 6 april 2009 16:40

Ääääntligen börjar Allsvenskan på allvar!

Jajja, jag vet den började redan i lördags, men för mig börjar den idag när Gif-spelarna knyter på sig pjucksen och joggar ut på planen!

Vi har ett GIF-tips i år igen, av alla 32 tippare är det bara jag och en till som tror på GIF-vinst!

Jag har tippat 1-0 till GIF, det kan nog bli tufft, men jag har vägt in att det är premiärmatch och massor av nerver och press på Kalmar! Jag hoppas GIF slår i underläge.

Så här tippade jag att det ska gå i allsvenskan i år:

1. Göteborg

2. Elfsborg

3. Hammarby


Jag vågade inte riktigt gå för skrällen, möjligtvis kanske Bajen och Malmö kan skrälla lite i år...Vi får väl se.

Gif får nog nöja sig med att hänga kvar i Allsvenskan...

Av Cammo - 5 april 2009 14:17

Igår hade vi en hektisk dag.

Först ut på stan och träffade A:s kusin från Söderhamn.

När vi kom hem var det bara att svira om och skynda iväg på Kickis 50-årsskiva.

Väl på festen upptäckte jag till min fasa att det var bordsplacering...

Hamnade vid ett bord där jag inte kände en kotte, nykter och eländig kände jag mig.

Än värre blev det nät jag mitt i maten fick nåt skumt klianfall i halsen och fick världens hostattack som aldrig gav med sig. Fick lämna maten hals över huvud och springa iväg på toa. På toa blev jag kvar i säkert tio minuter hostandes så att jag spydde och tårarna rann som en vattenkran på mig...

Jag trodde ärligt talat att jag skulle bli tvungen att smita från festen och åka hem, hostan ville inte ge sig, och eftersom jag hostade så att jag spydde tänkte jag nästan lämna in hatten och åka hemåt.

Jag tog mig ändå samman, kom tillbaks till bordet rödögd och hostig. Kunde inte säga ett ljud till mina bordsgrannar för halsen var överansträngd.

Jag kunde nästan inte peta i mig maten, pinsamt värre.

Hela kvällen gick jag där nykter med min otäckt kliande hals, och än idag sitter det kvar...Kan det ha varit ngt allergiskt anfall jag fått eller????

Någon sa att kan ha varit alla betonggolv och gipsväggar i lokalen, men kan det orsaka sånt kli och torrhet i halsen????

Skumt värre är det iallafall...


Av Cammo - 3 april 2009 23:30

Ikväll har vi haft grillpremiär.

A försökte in i det sista att få köttet i stekpannan, han skyllde på kylan... 

Jag hade bestämt mig för grillpremiär, och då blev det minsann så.

Därute stod jag och grillade vårt kött, och kylan bekom mig inte alls, var

det verkligen så kallt?

Köttet smakade gudomligt, det är ngt speciellt med säsongens första grilllning, inget slår den (iof sig var det en sjusärdeles bra grillmästare också)


Du som vill vara med i vårt GIF-tips, som verkar vara på väg att slå deltagarrekord i år, hör av dig till mig med din mailadress så skickar jag dig dokumentet. Det brinner dock i knutarna, senast söndag behöver jag få tipset tillbakamailat!

Vilka vinner Allsvenskan i år? Jag har lite beslutsångest över vilka topp 3 lag jag ska ha med i mitt tips...

Förnuftet säger väl Göteborg eller Elfsborg i topp, men jag hoppas på en liten skräll i år, får se om jag vågar satsa på skrällen eller om jag tippar säkert???

Ovido - Quiz & Flashcards