Alla inlägg under december 2008

Av Cammo - 18 december 2008 19:37

Åter igen har käraste A fått en ny idé.

Denna gång har han kommit på att så gott som ölen smakade i Carlsberg- glasen vi blev serverade på en restaurang i Riga, så gott har aldrig ölen smakat.

Idag började han leta efter glas att beställa på internet, och naturligtvis hittade han, och har beställt....

Ok, jag tycker dom är fina, men så onödigt, vi har ju liksom ingen plats att ställa dom på....


Av Cammo - 18 december 2008 14:01

Oj, nu var det ett tag sen jag uppdaterade här. Veckorna är liksom späckade av annat, som gör att jag inte har riktigt med tid för stackars bloggen. Sen kan jag väl erkänna att jag inte haft så mycket intressant att skriva om...och det har jag egentligen inte nu heller...

Mitt nya körkort har anlänt iallafall. Jag behöver er hjälp, jag tänkte nämligen publicera både det gamla och det nya körkortet här, men jag vill ju inte skylta med personnr och sånt ute på nätet, därför skulle jag behöva hjälp med hur man kan sudda bort sånt från kortet....Någon som vet???


Igår var jag ut på stan och fikade en sväng med Linda, en supergod kladdkaka med grädde blev det....mums...Hann in på Stadium och Makeupstore för att köpa två julklappar också!

Resten av mina julklappar ska inhandlas den 23 dec efter jobbet, vem tror ni kommer få trängas och stå i köer??? Jag bävar redan för den dagen...jag är ju liksom allergisk mot trängsel och köer...jag fixar ju inte ens att gå på Cityfesten (i nyktert tillstånd alltså...)


Av Cammo - 15 december 2008 19:40

Igår spelade jag en pokerturnering på Unibet som Hofors pokerklubb anordnar varje söndag fram till nyår.

Förra söndagen åkte jag ut efter en timme, bara skitkort och dåligt passande floppar hela tiden+att jag skyller på att jag var ofokuserad pga av baksmälla.

Igår gick det desto bättre, hade laddat på Svenska Spel under veckan, hade sovit och vilat ut hela helgen.

Jag gjorde succé och slog ut samtliga pokerhajar och vann mig en fin hacka pengar! Inte nog med pengarna, om man slog ut vissa utvalda spelare kunde man vinna pokersets och t-shirts...

Jag slog ut 3 av dessa 4 utvalda personer och vann 2 pokerset och en t-shirt. Inte illa pinkat va?

Jag antar att jag kommer ha stor press på mig inför kommande söndags turnering, regerande mästare+att jag tror att folk kan vinna ett pokerset om dom slår ut mig...Det borde sporra folk att gå hårt åt på mig...menmen, är man Pokerqueen så klarar man ju trycket....

En av mina flera höjdpunkter under turneringen var när jag slog ut Kent, mer om detta kan du läsa i Kents blogg. Ja, lite dåligt samvete har jag väl för att det var just honom jag slog ut, men det bara råkade bli så...Poker är poker...Nästa gång kanske han slår ut mig ;)

Av Cammo - 14 december 2008 17:22

Här kommer dagens julklappsönskning (men det kanske inte är nån idé att jag önskar nåt för om "MordLinda" får som hon vill så blir jag utan eller får bara fula julklappar...hahaha!)


Av Cammo - 14 december 2008 16:51

Har varit på julbord i Forsbacka värdshus, magen är alldeles stinn...

Jag tror nog att det var 3 år sen sist jag var på julbord, så jag är mycket TACKSAM...hehhe, relaterar till förra inlägget, förresten framgick det aldrig att jag var otacksam, jag skrev bara att jag tyckte den var onödig eftersom jag inget tyckte om i den, men självklart värmer tanken, och den står faktiskt på vårt köksbord och ser julig och fin ut! /Puckot

Av Cammo - 14 december 2008 16:44

Alltså det känns nästan som om att jag blivit mordhotad på min egen blogg....Jag hoppas denna Linda aldrig läser min blogg igen (undrar just vem som är vidrigast jag???)

Läs denna kommentaren:


Ursäkta mig men hur fan kan man vara så otacksam och dum så man skriver så på sin blogg?! Någon har ju lagt ner tanke på att köpa en present till er och så har du mage att sätta ut bild och säga att den är onödig. Vidriga människa, hoppas du får en massa fula julklappar otacksamma pucko. Dessutom stavar du som en kratta och hittar på egna ord. Ha ett bra liv, köp ett.


Av Cammo - 13 december 2008 10:13

...jag glömde att önska mig 7 rätt på V75 idag också.....

Av Cammo - 13 december 2008 09:59

...här kommer dagens önskning:


Brynäs-Djurgården på plats i Läkerolen (helst med en vinst för Bif som utgång)


Ovido - Quiz & Flashcards