Alla inlägg under december 2008

Av Cammo - 8 december 2008 20:27

Jag är totalt slut idag.....så trött så jag tror att jag ska dö...

Vid min ålder ska man inte dricka två dagar i rad, det borde vara förbjudet.

Nu vet jag att jag har en lååång vecka framför mig, helgens fester kommer förfölja mig hela veckan i form av trötthet, tro mig jag talar av erfarenhet.

Nu ska jag kanske inte dricka förrän nyårsafton, då jag lovat Sara och Micke att jag ska dansa på deras nya köksbord med högklackat!


Fast jag lär tillägga en liten parentes, om det är någon som jättegäääääärna skulle vilja ha med mig ut på folkan på juldagen så är jag ju inte helt bang...

Som det verkar nu tänker inte Sandra ställa upp i år....vi får väl se om det lyckas dyka upp nån som hemskthemskt gärna vill att jag ska följa med ut...(oddsen verkar inte vara alltför stora just nu...)


Av Cammo - 6 december 2008 10:01

Jag lever, jag har en tung huvudvärk, jag ska ladda om batterierna till ikväll...Kul som sjutton hade vi iallafall, så tack Treo för att du finns, du är min bästa vän idag!

Jag provade förresten nåt bakispiller inatt som jag fick av min jobbarkompis M, det var två megastora brustabletter som skulle lösas i ett glas vatten. Vattnet blev till en mkt skum färg, typ limegulgrönt. Det skulle göra att balansen i kroppen återställdes, och jaaaa faktiskt så mår jag inte illa idag som jag allt som oftast brukar göra när jag är bakis. Jag måste nog köpa ett eget sånt där rör, dom fanns tydligen på Ica Plus, och hette "Bakis"! Köp och prova gärna, kontakta mig med en utvärdering av resultatet, skulle vara intressant om det verkligen funkar!

Av Cammo - 5 december 2008 17:31

...några såna här, SKÅL på er alla! Imorrn är det fest igen, syrrans 30årspartaj...Pust hur ska min gamla kropp orka???



Av Cammo - 5 december 2008 17:30

En sån här ska förtäras på jobbfesten ikväll:

Av Cammo - 4 december 2008 21:40

Min blogg är nog på god väg att bli världsberömd. Den kan väl inte bli annat, förra månaden slog jag alla tiders besöksrekord, hela 1466 st besökare!!! Ryktena om detta går nog ända< bort till Amerikatt, idag trillade detta mail in i min inbox:


"As a senior advertising consultant at Promotion-Time, I would like to introduce you with some of our clients that are interested in advertising on cammo.bloggagratis.se.

We are willing to offer you a fixed monthly payment, which will be paid 3 months in advance, for placing our clients' advertisements on your website.

Promotion-Time is a media agency that represents businesses looking for quality advertising opportunities. We are currently running a special promotional campaign for our selected clients.

Please contact me and I'll be happy to provide you with more details. My email is erik@promotion-time.com."


Hhahhaa, jag kanske ruvar på en guldgruva???? Näe, skämt åsido så har jag faktiskt raderat mailet, jag vill inte ha massa onödig reklam i min blogg! Jag kan nog bli världsberömd ändå!

Av Cammo - 4 december 2008 18:45

Jag ber om ursäkt för att det varit så tunnsått på blogginläggsfronten den här veckan.

Det beror på att det varit någonting varje kväll denna vecka. Igår var vi på syrrans 30 årskalas, imorgon ska jag på jobbfest, på lördag ska syrran ha 30-årsfest. Hjälp jag behöver semester!!!! 

Nu ska jag titta på BIF-Linköping och kombinerat förbereda tacopajen jag ska ha med mig på festen imorrn.

Av Cammo - 2 december 2008 21:52

Jag har nu laddat upp alla mina 100 bilder som går att ladda upp här.

Jag skickade nyss in ett SMS för att få 100 st bilder till att ladda upp för engångssumman 20 kr.

Allt för att ni kära bloggläsare ska kunna läsa en lite uppiffad blogg!

Nu ska jag hoppa i säng, denna vecka är lååång och dryg....

Av Cammo - 2 december 2008 21:50

Snart har jag slut på julbilder! Blir nog lugnt ett tag framöver (tills jag satt fram granen och så...hehhe, om jag nu orkar ta fram granen iår...)


Ovido - Quiz & Flashcards