Alla inlägg under november 2008

Av Cammo - 25 november 2008 20:30

Idag har jag haft en tuff dag, jobbigt som 17 på jobbet. Behöver jag ens nämna att vi haft vikarie idag? Tänk vad mycket som faller när en ordinarie är borta...

Kom hem helt utpumpad och upptäckte att det inte var skottat heller...fick börja med att skotta, sen gick jag in och föste iväg A till affären, jag fick ju skotta då fick minsann han handla (och laga mat), nån rättvisa får det vara i världen!

Under tiden jag väntade på maten kröp jag ner i bubbelbadet och slappnade av en stund. Efter maten var jag så trött så att jag ärligt talat funderade på att gå och sova (kl 18:15!!!), men sen kom det annat ivägen och jag glömde bort att jag faktiskt var jättetrött.

Nu sitter jag här och funderar allvarligt på att lägga mig efter detta blogginläggs publicering....Läsa lite GW Persson och sen sova...fint som snus. risken är väl att jag somnar rätt fort, för jag tycker att GW är lite svår att läsa...

Jag har förresten slagit alla tiders bloggrekord för min del! 1011 besökare!!!

Tänk att jag slagit min drömgräns, nu siktar jag på att bli Sveriges BrunettCammo med hela svenska folket! Hahhaha!!!


Av Cammo - 24 november 2008 21:49

Snön bara fortsätter att vräka ner, nu tycker nog jag snart att det räcker. Däremot skulle jag önska mig några minusgrader varje dag så att den här snön får ligga kvar ända till i början på mars innan den töar bort, jag antar att denna önskning INTE kommer att slå igenom...


I övrigt har vi haft planeringsdag på jobbet idag, rätt soft dag har jag haft.


Brynäs-Södertälje har jag hunnit se här på kvällskvisten också, Brynäs hade flyt att de lyckades vinna med 1-0...nån gång ska ju Brynäs ha lyckan och marginalerna på sin sida också!


Kan det bli lön någon gång??????? Jag blir galen av att inte ha en krona i plonkan...


Hoppsan 953 besökare är jag uppe i denna månad! Var i hela fridens namn kommer alla besökare ifrån? Tänk om jag kunde få lika mkt kommentarer som besökare någon gång...det vore nåt det!!!


Av Cammo - 23 november 2008 21:51

Förra månaden hade jag ett besöksrekord på strax över 700 st, denna månad har jag haft över 800 besökare och månaden är inte slut än...Wow! Snart har jag kanske Sveriges mest lästa blogg...hahaha!

Får väl döpa om bloggen till BrunettCammo snart då....

Av Cammo - 23 november 2008 21:48

Då har jag sett filmen jag började se igår men somnade efter 10 minuter.

Jag är ju en riktig fan av Mark Wahlberg, och som alltid gör han en bra insats! Jag tänkte först ge filmen betyget 3,5, men eftersom Mark Wahlberg är med så klämmer jag i med en 4:a av 5!

Av Cammo - 23 november 2008 17:29

En typisk söndag, ingenting finns det att göra, inga pengar att åka och shoppa för...Vad gör man då en söndag?

Ja, vi skulle ju självklart ha behövt städa och greja, men hur kul är det att göra när man är ledig?

Efter en lång stunds funderande och övervägande, enades vi om att ta en promenad i yrvädret hem till A:s mor och far (som för övrigt befinner sig på Kanarieholmarna)

Inte så jätteroligt, menmen vi kom ju ut en sväng iallafall...

Nu sitter jag och slötittar på Helsingborg-Jönköping i innebandy och hoppas på att Henke Larsson får spela lite fler byten i sista perioden. Innebandy är en rätt trist sport att titta på på tv...

Det kan hända att det kommer ett filmbetyg åt er lite senare ikväll också, vi började titta¨på "Max Payne" igår kväll, (Mark Wahlbergs nya, han är min favvo) men jag brände av på soffan efter 10 minuter (kan väl inte ha varit vinet och ölen som gjorde det???!!! Hhaa)

Av Cammo - 22 november 2008 21:09

*Visselvissel* sitter här och sippar mitt rödtjut fortfarande, jag tror jag är inne på femte glaset, eller är det sjätte kanske???? Mja, jag vet inte så noga, det är väl egentligen oväsentligt, det börjar bli lite kul i här iallafall...eller rättare sagt, jag dricker i min ensamhet, men har sällskap...som är nyktert...

A påstår att jag är en alkis, men va fan jag har ju faktiskt inte druckit på två helger, eller är det en helg???

Jag roar mig framför tvn (Luleå-Bif)...jag tror att jag kanske knäpper en Staropramen som jag upptäckte fanns i kylen också...

SKÅL på er alla!

Av Cammo - 22 november 2008 15:41

Ja, det är lördag och jag sitter åter igen här och sippar rödvin...Ska nog sippa i mig lite mer än ett glas idag hade jag tänkt!

Det var meningen att jag skulle ha kollat på Luleå-Bif kl 16, men pga snöoväder är matchen uppskjuten till 19:00....

Jag har precis tagit ut mina mintmuffins ur ugnen, hittade ett nytt recept på nätet, om de blir goda ska jag dela ut receptet här!



Av Cammo - 21 november 2008 23:13

Otroligt, här önskar jag vecka efter vecka att få vinna storkovan på trav, och de önskningarna slår minsann aaaaaaaaaaldrig in, men när jag önskar en sån simpel och egentligen obetydlig sak som att Anna ska åka ur Idol...ja då slår önskningen in....Why?

Nåja, det var väl för väl att hon äntligen åkte ut iallafall, jag har ju tyckt ända från starten att hon inte ens hörde hemma bland de 11 (eller var dom 12 från start???) i finalfältet.


Det snöar as hell här, det ser ut som om att det kommit minst sisådär 10 cm...men kan hända är det en överdrift??? Jaja, hursomhelst så lär det bli 10 cm eller mer, för det har inte slutat snöa än, det vräker ner! Tjooohooo, vad kul med snö! Nu kommer inte mina små cats vilja gå ut!!! Det betyder att jag slipper oroa mig för att de ska bli överkörda.


Jag surfade precis in på Kents blogg, (inte gruppen Kent dock...hehe)  och blev ruggigt sugen på att spela lite poker, men pga penningabrist lär det väl få vänta till lön på torsdag! Skulle vara kul att spela lite mot folk jag känner, nån som känner sig manad att hänga på?



Tv
Ovido - Quiz & Flashcards