Alla inlägg under november 2008

Av Cammo - 9 november 2008 10:02

Jag skäms, jag har faktiskt inte rört en fena sen i våras/försommar...

Förra lördagen när jag var i Stockholm fick jag träningsvärk av att gå från stan till Söder...Eeeeh??? Hur dålig kondis har jag inte på en skala?

Total brist på motion och en mix av mkt fetmat, godis, öl och Coca cola har gjort att vågen nu står på min totala "ickeacceptans" igen...

Jag får nog ta några viktväktarveckor igen för att gå ner 2-3 kg.

Varför sätter sig kilona så lätt efter 30??????

Av Cammo - 9 november 2008 09:36

Pga rödvinet i fredags missade vi att sätta in två hästar som såklart vann.

Jag skyller allt på rödtjutet, fasen också...

Jag blir miljonär nästa gång det blir jackpot på V75.

I övrigt var det himla roligt att vara på travet, största behållningen var att se Järvsöfaksen vinna storstilat trots två smågalopper! Jag spelade Vinnare och Plats i alla lopp, började bra och fick in lite hästar i första och andra loppet, sen dalade det....och allt som allt gick jag 200 minus. Helt ok.

Kul hade jag ju, och en enda öl åkte ner i strupen. Jag kände mig lite halvmosig efter vinet på fredagkvällen.

Idag drar vi till Hofors, först till mammsen och pappsen för att få lite mat i kistan, sen till syrran på Willes 6 årskalas!

Hoppas den illalåtande bilen hålller till Hofors och hem igen, vi vet ju iallafall vad felet är nu. Det är ena bromsskivan bak som ser dålig ut, det ska dock inte vara några problem med att köra bilen, bromsarna ska funka ändå så den får låta ett tag till. Det kostar ju att lämna in den på lagning (snåljåpar är vi, bilen går alltid i andra hand, den får gå tills den rasar är vår filosofi) Stackars stackars lilla Audi, den har det inte lätt med oss som ägare.

Av Cammo - 8 november 2008 09:59

Idag vid 17:00 tiden är jag med största sannolikhet en miljonär.

Det är alltså inte alla dagar ni kan läsa en blivande miljonärs blogg, och kom ihåg att ni läsare som är duktiga på att kommentera kommer att få skörda frukten av min vinst.

Det är V75 på Gävletravet idag, igår satt jag, A och A:s kusin T och dividerade, stötte och blötte över ett V75 system. Efter två timmar hade vi dividerat klart och kände att nu har vi vinnarraden, jackpot nästa.

Vi lyckliga som spelar ihop och får dela på alla miljonerna är 8 st, ett stort system blev det med andra ord.

I eftermiddag tar jag en helikopterfärd till Arlanda och drar till värmens land, jag har råd att vara borta ett tag.

Av Cammo - 6 november 2008 18:20

....får jag gå på V75 på Gävletravet!

Jag har sett fram emot denna helg sen i juli! På lördag ska pengarna rulla på travet! Jag hoppas ju på att få igen lite också förstås....

A:s kusin kommer från Söderhamn imöra för att kunna vara med och "trava" med oss!

Av Cammo - 5 november 2008 16:10

Någon som vill ha en kanelbulle???

Av Cammo - 5 november 2008 14:49

Idag efter jobbet skulle jag cykla ner till Bomhus centrum för att tippa lite trav, väl därnere stannade jag vid minuten för att ta ut pengar. Jag tar upp plånboken ur väskan, öppnar plånboken och ska ta kortet, men där finns det inget kort. Då slår det mig att det ligger hemma...Typiskt.

Bara att cykla hela vägen hemåt då, utan att tippa, för jag vände ut och in på alla fickor och väska efter pengar, men inte en krona ägde jag.

På cykelfärden hem får jag en briljant idé, jag ska baka kanelbullar, det har jag ju inte gjort på över ett år! Jag åkte och gjorde en inköpslista i mitt huvud, stannade till vid affären och packade korgen full. 

När jag kommer till kassan plockar jag upp plånboken ur väskan, öppnar plånboken, och åter igen möts jag av: inget kort.

Tänk att jag under cykelfärden lyckats glömma att jag faktiskt inte hade nåt kort i plånkan...Hur sinnesförvirrad får man bli??? Det var nästan så att jag puckoförklarade mig själv direkt på plats, men jag skyllde istället på ålder och tillfällig sinnesförvirring...

Som tur var gick det att parkera kvittot och jag fick cykla hemåt och hämta kortet och cykla tillbaks och betala...

Så går det när inte hjärnan är med...

Av Cammo - 4 november 2008 21:47

Killar kontra traktorer, varför har traktorer en sån dragningskraft på killar egentligen?

På jobbet idag kom det två stora traktorer/grävmaskiner för att gräva upp för en ny klätterställning. Alla killar var helt i extas så fort de hörde ljudet från grävmaskinerna (ja vi var faktiskt inomhus idag när de grävde)

En kille var helt i upplösningstillstånd när han kom idag, för att han inte fick vara ute och kolla på grävmaskinerna, det var ju liksom farligt att ha barnen ute på gården med traktorer körandes hit och dit. Dessutom ville inte traktorförarna ha några barn ute, och det kan man ju förstå...

På sovvilan hade jag en kille som ibland får för sig att han inte ska sova, då brukar han gråtskrika sig till sömns...

Idag grät och skrek han som bara den, men så helt plötsligt som ett trollslag fick han höra traktorljuden utifrån, då blir han knäpptyst och smarta fröken vaggar förstås febrilt medan han lyssnar på ljuden, och självklart somnade han gott till traktorljuden. Smidigt!

Kan någon smart förklara för mig varför dessa maskiner har en sån dragningskraft på killar, och varför de är så intressanta???


Av Cammo - 3 november 2008 21:46

Det var på tiden att Brynäs fick vinna, visserligen inte förrän i sudden men ändå...den här segern var ju himla viktig eftersom det är uppehåll en vecka nu. Det ska nog inte bli så illa som kvalserien den här säsongen iallafall.

Jag måste ju erkänna att jag nästan blev orolig för kvalserien...igen.


Ovido - Quiz & Flashcards