Alla inlägg under november 2008

Av Cammo - 15 november 2008 13:29

Jag vaknade vid 09:30 idag, klev upp, duschade och så drog vi iväg till närmaste Atg för att tippa trav! Kanske ruvar jag på storvinsten idag????

När vi kom hem åt vi lite, A åkte och tränade och sjävl stod jag och gjorde rent på diskbänken. Då medan jag stod där och städade så tänkte jag: Det skulle vara gott med ett glas rödvin till städningen. Tänkt och gjort, ett glas hälldes upp och när jag tagit första klunken då råkade jag titta på klockan...

Nämen ojdå, rödvin redan kl 13:15 kanske inte passar sig...hahaa...jag trodde klockan var mer jag...menmen va f-n jag var ju sugen ju!

Klockan 4 vankas det hockey, BIF-Fröunda på storbildsskärmen nere i källaren...

Av Cammo - 14 november 2008 22:42

Idag har jag varit och rört på fläsket igen, efter två vilodagar.

En hel timme stod jag på löparbandet idag, men jag lär ju erkänna att jag bara orkade springa 10 minuter av de 60, menmen alltid en början. En sak jag funderar över det är varför jag får såna stickningar i benen (speciellt låren) när jag klivit av bandet...Kan det vara så att fettpartiklarna har guppat och jobbat så hårt så att dom itne vet vart dom ska ta vägen eller???

Kalorierna jag brände på gymmet dom har jag ätit upp och mer därtill nu ikväll...Fläskfilé och sås, Fanta, tårta till efterrätt, MumsMums och ostbågar...

Eeehmmm...jag kanske måste ta tag i min kosthållning också om jag ska kunna gå ner i vikt, men inte när det är helg, är det helg då är det frossa, punkt slut och amen.

Av Cammo - 12 november 2008 21:13

Ärkeknölen har slagit till igen....

Det finns inte ord för hur mycket dumma nedvärderande saker den där bondtölpen kan kläcka ur sig....

Idag kom denna hemska kommentar ur hans mun: Utmässigt sett så skulle inte Linn platsa i Playboy precis....

Ehrrrm, i förrförra avsnittet uttalade han sig om samma tjej såhär: ja, hon var ju lite mulligare i verkligheten än på korten, men det går ju alltid att banta...

Undrar just vad tjejstackarn tänker när hon ser programmet???

En till kommentar han kläckte ur sig idag: Jag vill ju liksom vara den där coola partykillen som tjejerna skrattar åt, men jag är inte mig riktigt själv, jag har en djupare sida...

Eeehhhrrm, tips nr 2, var dig själv ärkeknöl, du är inte ens kul.... 

Av Cammo - 12 november 2008 19:47

Om tio minuter är det dax att bänka sig vid tv:n för att checka in ärkeknölen Magnus, den stora frågan inför varje avsnitt är: Vad ska han säga för nedvärderande om vikt och utseende idag då?

Jag tål inte se karln, ändå måste jag uthärda honom...

Jag gillar bögarna, dom är skojigast att kolla på, softa stilar...haha! Speciellt karln som hade minimala Speedos i förra avsnittet...där satte man nästan godisbiten i vrångstrupen!

Ja, vad pratar jag om egentligen???

BONDE SÖKER FRU såklart!!!!!!

Av Cammo - 12 november 2008 18:01

Idag är jag stel i kroppen, men jag känner mig ändå stolt över att jag faktiskt tagit tag i min tjockmage och börjat motioneringen av den!

Idag blir det vilodag, men imorrn kommer jag få röra på fläsket igen.


Ikväll är det trav hos grannen som gäller, i vanlig ordning. Är det ikväll det ska ske? Kanske är jag rikare/miljonär ikväll??? Nån gång lär det väl bli min tur?

Av Cammo - 11 november 2008 18:46

Idag gjorde jag slag i saken, kroppen som legat i träda sen i våras skulle få sig sitt livs chock/uppvaknande. Jag själv fick mitt livs chock när mina favvogympabrallor satt för tajt, det var bara att ta ett par andra, sen var jag tvungen att dölja tjockmagen i en vid tunika som jag fick gratis från HM i våras. A tyckte det såg ut som om att jag gick till gymmet i ett nattlinne, men va tusan det bjöd jag på, bara jag kunde dölja tjockemaggen!

Eftersom jag inte är kapabel till att banta speciellt länge innan jag ger upp, tänker jag nu prova nästa metod: Röra på kroppen (med ev lite minskning på godis och läskintag)

Jag ställde mig alltså på ett löparband för första gången sen i våras.

Jag riktigt kände hur fläsket på baken guppade upp och ner...usch...

Först lyckades jag springa i 10 min på bandet, sen promenerade jag 10 minuter, sprang 5 minuter, promenerade 10 min och sprang 5 min och promenerade 5 min. Fy sjuttsingen vilken usel kondis jag är ägare av.

När jag klev av bandet snurrade hela världen och jag hade världens stickningar i benen...

Imorgon kan jag väl knappt komma ur sängen, snacka om rejäl motionschock kroppen fick! Ska försöka börja röra på mig kontinuerligt, imorgon blir det nog en vilodag eftersom jag jobbar länge, men på torsdag ska jag köra på igen!

Av Cammo - 10 november 2008 20:26

....tröttern i mig har slagit till...Varför slog den inte till i helgen? Har inte kunnat sova på hela helgen. När man får sova då kan man inte och när det blir måndag igen, då är man så dödstrött och får inte sova ut på morgonen, vad är det fråga om?

Nu ska jag se lite på Nöjesmassakern (80 tal, för er som kommer ihåg...tex Trollet Rulle...) och sen blir det tack och gonatt!


Av Cammo - 9 november 2008 20:38

Ikväll har vi äntligen sett på Mamma Mia, och Mamma Mia vilken mäktig och glad film!!!

Jag kan inte annat än att ge den 5 av 5 i betyg.

Jag hatar ju egentligen musikaler, men nu gillar jag tydligen dom???

Näääe, ärligt talat, kan det bli annat än bra när Abba är inblandade???



Ovido - Quiz & Flashcards